djovan objavljeno: 19. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 19. svibanj 2008. Ovakva je priča: Prkeo puta ceste je čovjek koji ubiti terorizira susjede pa odskora i mene tj. više moju suprugu. Zadnji mu je gaf da je zagradio zemlju do mene s sajlama, na toj zemlji nema nikoga od vlasnika više od 15 godina, ja uredno metar do sebe kosim i šišam čemprese, on je sada zagradio i nabacao neke cjevi mješalicu i kaže da je njegovo. Moja supriga se potrudila pa iz katastra i gruntovne napravila izvadke gdje istoga nema ni u mahunama . E kada je napravio tu ogradu, žena zvala policiju jer je došlo do malo gužve izmedju njega i moje žene, policija je rekla da oni stime nemaju nista već gradjevinska inspekcija bi to trebala rijesavati. Moje pitanje je, dali ima neko pravo da svojata tudje i ogradjuje, očigledno da sami nemožemo riješti slučaj, stoga moli za pravnu pomoć? Hvala, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.