Jump to content

osiguranja i totalne štete


hrvoje198

Preporučene objave

molim vas jeli me neko moze pomoc ima sam novo auto (staro 6 mjeseci) imo sam prometnu pijani vozac se u mene zaletio i sad sam prvo dva mjeseca cekao prometno izvnesce kad sam to dobio proglase mi totalnu stetu sad mi osiguranje kaze da meni auto je totalna steta ali ipak ima na njemu 20000 kuna vrijednih djelova minus jos amortizacija koja je nekih 15000 ja dobjem nekih 40000 koje mi nisu ni dovoljne da isplatim kredit a ako ga i ispltim u takvoj sam situaciji da nemogu uzet drugi kako i koga briga sto sam ja platio slepu i lezo u bolnici 5 dana i mjesec dana bolovanja i sto sam ima kasko koje je obavezno oni kazu da vise nedaju i da nadem nekoga kome cu prodat auto

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

što se tiče nakanade za totalke, ona obično iznosi puno manje od stvarne vrijednosti automobila, ali možete osiguranju ponuditi prodaju onih djelova zbog kojih su Vam smanjili iznos totalke. Što se tiče bolovanja, imate pravo podnijeti odštetni zahtjev i zahtjevati naknadu za izgubljenu zaradu. Isto tako i za šlep službu, ukoliko imate sačuvan račun možete od osiguranja zahtjevati naknadu tih troškova, plus troškova liječenja i sl.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija