Jump to content

prometna nezgoda


ivka1

Preporučene objave

ima jedan problem vezano za prometnu nezgodu koja mi se dogodila u 7mj. prošle godine.auto me pokupio na rotoru, prelazila sam cestu, da tamo gdje nije dopušteno, još k tome sam bila pod ujtecajem alkohola 1, 4 promila.dečko me zakačio s retrovizorom, pala sam na cestu, potres mozga, ozljeda glave, završila na neurokirurgiji, naravno došla je i hitna i policija.da ne dulljim , u 12mj. sam piozvana na pripremno ročište di sam sutkinji ispričala kaj se dogodilo, da sam prelazila cestu uvjerivši se da je sigurno za prelazak i da nisam bila tako pijana da nisam znala što radim.ona je sve to uvažila, i još je i sama rekla kako me nije na vrijeme uočio kada je cesta jako dobro bila osvjetljena.njen savjet je bio kada mi dođe rješenje od suda da se žalim i da će to otići u zastaru.naravno, ja sve to zaboravim da mi prije tjedan dana stigne pismo od grawe osiguranja da potražuju regres u iznosu od 7000 kn, jer su oni osiguraniku, odnosno dečku što me je pokupio to isplatili.kojih 7000kn, koliko ja znam bio mu je oštećen samo retrovizor, što su oni u taj iznos dodali ja neznam.što mi je pametno za činiti, da li oni mogu meni sjesti na plaću i povlačiti me po sudu ukoliko ja to ne odlučim platiti jer mi nekako to nema smisla ta cifra ili najbolje angažirati nekoga odvjetnika pa da i ja potražujem pare za svoju štetu odnosno ozljede!? molila bi one koji nešto znaju da mi pojasne i razsjasne što mi je činiti! zahvaljjem :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Hm.

1.Niste naveli da li ste proglašeni krivom i za što?

2.Retrovizori znaju biti skuplji nego što mislite. Za neke njemačke automobila visoke klase znaju biti baš toliko.

3.Ukoliko ne platite osiguranju ono Vas može tužiti. Tu je pitanje tko će dobiti bez podatka koje niste naveli i bez prometnog vještačenja.

4.Važno je kojom je brzinom momak vozio i gdje ste baš vi prelazili da je nedopušteno (Zagreb mi nije poznat previše)

 

Dakle detaljniji podaci su potrebni

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija