Jump to content

kazneni nalog opć. suda,molim pomoć,hitno


belphegor

Preporučene objave

Općinski sud je presudio izvanraspravno (jedan sudac i zapisničar) 3 mjeseca zatvora na 3 godine uvjetno po članku 226 st.1 zbog zloupotrebe kartica i čekova. stime da je stavio dvostruki uvjet da se oštećenome banci 130 000kn koja se treba isplatiti u roku kušnje tj 3 godine.

 

sud je napisao da se je u roku od listopada 2007 do 20sječnja 2008 napravio taj dug kupovanjem roba i usluga karticom i dizanjem gotovine sa katice koja je povezana na tekući račun. stime da se u to vrijeme se nije kupovalo ništa ni ti bilo moguće dizati gotovinu.

 

napisali su da sam u došao u dozvoljeno prekoračenje. i time oštetio banku. čekovi su bili vraćeni i nisu bili u opticaju, kao i kartice. za svaku transakciju je znala i dala autorizaciju banka to su bili krediti.

 

na policiji su mi rekli da će napisati da nema osnove za kaznenu prijavu. zato jer mi uredno sjeda cijela plaća već 9mjeseci i ne bježim od toga da im platim dug. ali u roku od 3 godine nije moguće taj dug isplatiti i želim potpisati da mi cijela plaća sjeda dok ne isplati dug.

 

pitanje

dali se isplati pisati žalbu na rješenje?

kako da je na pišem, što da u njoj napišem

mislim da je nije bilo osnove za kaznenu prijevu

 

pobijo sam već ovršni zahtjev odvjetnika banke i bilježnika mislim da je onda on popizdio pa je zato podnio kaznenu prijavu.

 

 

što mi je za raditi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kažete da želite poptpisati da Vam cijela plaća "sjeda" (očito mislite na to da se cijela plaća odbija?),a onda tvrdite da ste "pobili ovršni zahtjev odvjetnika".

 

To su nesuglasne situacije (ako sam dobro shvatio gornje).

 

Da ste mogli postići sporazum banka Vas vjerojatno ni ne bi prijavila policiji, pa je očito da niste bili spremni na suradnju s bankom glede vraćanja nezakonito stečenog novca.

 

Kaznenom nalogu možete prigovoriti, ali 130.000 kn nije malo i za takvu cifru možete glatko i u zatvor.

 

Za pobijanje kaznenog naloge ne treba obrazlagati prigovor, već ga samo poslati općinskom sudu na poslovni broj kaznenog nalog i potpisati se, ali prije tioga treba promisliti da li se isplati riskirati

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija