Sova1 objavljeno: 14. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 14. listopad 2008. Na 1.st.priznaju ali manje od 20% , žalim se i tražim da me se pozove na 2. stupanjsku komisiju, Zovem i jave mi da je predmet riješen i da stiže u područnu službu za branitelje (odakle i poslano) Sad me zanima jel ko imao ovakvo iskustvo i kako je završilo , jer mi nije jasno šta je sad sa predmetom ? Nisu me zvali , da li je možda riješeno bez mene ili će vratiti nazad na 1.stup.? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 15. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2008. Sova1 je napisao: ... da li je možda riješeno bez mene ili će vratiti nazad na 1.stup.? Iz onoga što ste naveli razvidno je da je rješavano bez vas, ali kako je rješeno to možemo nagađati: žalba odbijena ili žalba uvažena i rješeno samostalno ili žalba uvažena i naloženo novo prvostupanjsko ili samo traže nešto od prvostupanjskog ... Probajte provjeriti u Uredu državne uprave koji vodi postupak ( kako ste naveli:služba za branitelje odakle je sve poslano ...). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
danilo odgovoreno: 15. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2008. meni je tako frend prošao i samo da ti kažem da je već daleko ispred mene koji sam dobio prvostupanjsko 20%,radio žalbu i dobio od drugostupanjske 20°% za 2mj,a ja ga već čekam cjelu vječnost,zato budi optimističan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.