Jump to content

uhicenje


brzi1988

Preporučene objave

nedavno su me uhitili u kaficu dok sam pio za sankom zbog toga jer sam navodno vrjedao policajce...ja sam sjedio i prijatelju do sebe govorio da ne volim policiju, da me zivciraju ali da ih se ne bojim i tako dalju... ovi su me odveli u prvu policijsku a od tamo u pritvor 24 sata do jutra i dolaska sutkinje. nisu mi dali ni da nazovem da necu doci na posao posto cu biti tamo. kad sam dosao do sutkinje nisam se htjeo svadat jer mi je rekla da ce me ostavit tri dana u pritvoru. mene zanima ako ja pricam s nekim o tome kakva su policajci #OOPS# jel me mogu zbog toga uhitit?? i dobio sam 1300 kuna kazne. :tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerojatno Vas ne mogu uhititi zbog toga, ali uvijek mogu izmisliti da niste htjeli pokazati iskaznicu, da ste pružali otpor ili već nešto. A, iskreno - mogli ste i Vi ovdje nešto prešutjeti.

 

Čujte, nekoga moraju kažnjavati.

 

Budući da ne mogu maknuti automobile koji im se parkiraju na voznoj traci pred samim Vrhovnim sudom (kak bi rekli - simbolom vladavine prava) na Zrinjevcu u Zagrebu, i da 2 tjedna ne mogu oduzeti oružje ćovjeku za kojeg je pshijatrica procijenila da bi mogao ubiti jer im ne pada na pamet potražiti ga na radnom mjestu, onda moraju hapsiti one koji lupetaju po kafićima.

 

Pouka: ne lupetati dok ne stigne pravna država.

 

Zapravo mislim da je dobro da rade na svom autoritetu kojega su s razlogom izgubili. Još da shvate koji je ispravan, a koji neispravan put za postizanje toga cilja, pa ćemo konačno imati policiju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Očito je da ste uhićeni radi počinjenog prekršaja iz čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira je koji je uz novčanu kaznu predviđena i kazna zatvora do 30 dana.

 

Sukladno Prekršajnom zakonu za sve prekršaje po javnom redu i miru i za sve prekršaje za koje je predviđena kazna zatvora, možete biti uhićeni i po žurnom postupki dovedeni u prekršajni sud.

 

Da ste upotrjebili samo one riječi koje ste naveli sud vas nebi kaznio. Očito da je bilo toga još.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija