Jump to content

ostavinska rasprava i dr


bunc

Preporučene objave

Otac mi je preminuo nedavno, sva imovina stan na otplatu starija kuca u zagorju i nesto zemljista glasilo je na njega.Imam brata koji se lijeci od shizofrenije umirovljenik imam bolesnu mamu koja je psihicki nestabilna i teski dijabeticar tesko se nagovara da izadje van iz stana a kamoli drugdje.Otac mi je duze vrijeme vec umirovljenik bio cc 92-93god isto kao i mama.

Pošto moj brat i mama su tesko bolesni jesu li oni duzni doci na ostavinsku raspravu?Jeli moguce sve srediti da se oni odricu prava na ostavstinu ,pa da se sve prebaci na mene,kako?Koje papire bi trebao jos pribaviti za ostavinsku raspravu osim imovinske.Jeli bi trebao podnjeti negdje nekakav zahtijev da se i povrat poreza od mirovine koji umirovljenici dobivaju a biti ce sljedece godine mislim zadnji obrok isplate.

Jos nesto trazio sam na mirovnskom u Tvrtkovoj penzija oca prebaci na brata koji je kako sam naveo boluje od shizofrenije i nije nikad potpisao skrbništvo ocu,što je meni posve razumljivo jer on ima specifičnu bolest.Na što sam dobio odgovor da i napišem zahtijev bio bi odbijen jer nije nikad potpisao skrbištvo ocu, uzalud utrošenih 500 kuna na zahtijev.Navodim da je njegova penzija oko 1000kuna+300 kuna pomoć grada Zagreba,a očeva je bila oko 2800.Pa me zanima kako je to moguće,jer meni je to protiv svega ljudskog.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija