Jump to content

Iskustva


Rov

Preporučene objave

Evo danas dobio konačno riješenje profesionalna 80% voj. i 20% civ. , čitam riješenje i piše priznato pravo na inv. mirovinu zbog profesionalne nesposobnosti za rad .... itd. ionda nejasnoča : Kontrolni pregled određen je za 3/2009 ,što bi to trebalo značiti i što ja moram činiti ili samo čekati poziv iz mirovinskog ili....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav rov,super si prošao na IKO za podjelu na rat i mir.Sad samo gledaj da ostvariš opču nesposobnost daljnim ljećenjem i skoćit ćeš puno sa mirovinom.Ja sutra idem na IKO komisiju u Osijek i tko zna kakav me tamo ishod ćeka i koja mirovina i podijela,naravno ako odluće za mirovinu"ćemu se nadam" DRŽI MI PALĆEVE..... :tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zozef,već sam bio 2005 g. dao mi je daljnje ljećenje,sutra idem ponovo,dobio sam poziv.Imam prijegleda po prilici od onda i dva ležanja bolnička, Virovitica i Jankomir novije šifre f-62.0 i još neke uz onu f-43.1 u svezi rata,status dragovoljca,treći puta po 20% HRV-i i sada su mi rekli da sa drugo stupanjskom mi prelazi u trajno.Malo me sekira neizvijesnost sutrašnje odluke viještaka na IKO, a psihijatar i psiholog su dali ocijenu trajno radno insuficijentan.Ubi me neizvijesnost i čekanje.... : :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija