Jump to content

koga pitati


Zvijezda2009

Preporučene objave

Večer dobra,ugodna,jugo nam puše a ja imam jedno,za mene,važno pitanje. Kako se dugo vodi spor oko alimentacije (4.god.)kćeri sa čijim ocem ne živim već 8.godinu,on si daje za pravo,jer je to njegovo dijete,da nas verbalno,psihički maltretira i prijeti.Kći mi je 8.razred i pristojna,povučena djevoj-čica-ka. Sinoć je izašla van sa prijateljicama-napokon da bi ju tata,koji živi u drugom mjestu,zvao puno puta na mobitel a ona se nije javljala jer je znala da slijedi vrijedjanje,prijetnje i sl. Zvao je i mene pa se iskalio i na meni-nije mu prvi puta i rekao da će zvati policiju što mu ja nisam vjerovala. Medjutim, u 23.sata došla je policija i to sem riješila sa policijom.Da su otišli u kafić,osramotio bi tata dijete a sada veli da će me prijaviti i na socijalno!

Pisao je dva puta žalbu na 1000kn alimentacije pa čak i na Županijski sud,koji mu je istu odbio i sad čekam presudu od Općinskog suda koja je drugostupanjska

Zanima me,da li ga ja mogu na neki način preduhitriti u tom zvanju policije i eventualno socijalnog? Savjest mi je čista ali žao mi je kćeri koja se kao mala nagledala tatinih ljubavnica na što on njoj kaže da su tto moje izmišljotine a kći sama vidjela!

Hvala na strpljenju,razumijevanju i naravno,na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dijete mlađe od 16g ne smije biti vani nakon 23h bez pratnje roditelja ili odrasle osobe u koju oni imaju povjerenja.

Ovo se moglo dogoditi i bez očeve intervencije i nema nikakve veze ni s njim, ni sa uzdržavanjem, ni ljubavnicama pred 8g i sl...

CZSS će vas na to upozoriti, a bilo bi "zgodno" i da se ne ponavlja, dakle, dužni ste o tome voditi računa.

Tako ćete preduhitriti njega ili policiju...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vaša objava je prenesena u temu koju ste otvorili jer nema potrebe odgovorom otvarati novu. Za daljnje pisanje na ovu temu se poslužite klikom na "Odgovori" prilikom pregledavanja iste.

Zvijezda2009

#1 koga pitati

Novak

Registriran: 27.1.2009

Mjesto: požega

Broj objava: 4

 

eto me opet,izgleda da nisam bila jasna,bilo je 22i3o tako da ipak ima veze sa provokacijom,interesantno...

 

Objavljeno: 30.3.2009 13:06

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako su izlasci u pitanju onda može pokušati czss-u javiti nešto oko svog mišljenja glede nadziranja druženja s drugim osobama, jer se o noćnim izlascima ne radi.

Da nije dijete trebalo biti s njim za vikend pa odbilo?

Meni ne pada mi na pamet temeljem čega još bi se prijetio czss-om uz slanje policije vikendom navečer i predhodne pozive djetetu i vama.

Možda se tkogod drugi dosjeti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko ga ja poznam a toliko poznam,problem je daleko dublji,naime,on je svjestan da ne može izbjeći plaćanje alimentacije i isplatu zaostataka pa sada me hoće prikazati kao nepodobnu mamu a mislim da ga netko tome i savjetuje jer tako i djetetu govori da će završiti u domu,dijete već dvije godine ne želi ići k njemu i smeta ju kad ju nazove jer nema osjećaj da se tata prema njoj postavlja zaštitnički,on više silom zahtjeva na njenim javljanjima i razgovorima,sutra idem ipak na policiju pokazati prijetnje kćeri i meni putem sms poruka,djeluje mi kao psihopata jer mu ponašanje ide od normalnog do divljeg koji bi bio u stanju svašta napraviti,prijeti i ubojstvom ali ne sebe tako da ipak smatram da igra igru o brižnosti iz sasvim drugih razloga... to mi je jedino logično objašnjenje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E, da... Neviđanje djeteta je nešto čime bi mogao raditi pritisak i preko czss-a i redom dalje, a ako su svi neupoznati sa čime joj sustavno puni glavu i mobitel trebalo bi vremena dok se priča rasplete do prepoznatljivosti. Na stranu "zaštitnički gard", no priče prijetnjama o domu i sl. nisu dozvoljena komunikacija s djetetom, ma koji povod tome bio. Išlo bi i pod nasilje u obitelji.

 

Uzdržavanje i dugovanja neće lako izbjeći obzirom da je žalba odbijena, pa će sad i pravomoćnost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija