Jump to content

promjena radnog mjesta


joooooj

Preporučene objave

Lijepi pozdrav, javljam se s sljedečim pitanjem. Naime kako radim u prodaji ali vrlo specifičnih proizvoda i složenih sustava prilikom potpisivanja ugovora o radu jedna od uglavljenih točaka je bila da nakom prestanka rada u firmi u kojoj sam zaposlen ne smijem dvije godine zaposliti se u tvrtci koja se bavi proizvodnjom ili prodajom sličnih i/ili istih sustava. Mislim da se to malo kosi s zakonom o radu i ustavom pa me zanima vaše mišljenje.

 

Naravno prema navedenoj točki ugovora, u slučaju povrede, sljedi me novčana kazna. Kako je posao nas profesionalnih prodavača jako specifičan i prilikom svake promjene posla u slučaju da se radi o tvrtci s potpuno novim asortimanom slijedi ponovan mučni proces učenja i ufuravanja u posao. Normalno da danas bez usavršavanja nema ništa ali ipak ako se ukaze prilika raditi i prodavati ono o čemu čovjek zna već puno zašto to ne iskoristiti.

 

Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija