Jump to content

vraćanje na posao poslije porodiljnog


asko

Preporučene objave

Na posao bi se trebala vratiti krajem 7-og mjeseca, ali budući da radim u maloprodaji gdje godišnji odmor imamo određeno i to 3 tjedna u 7. mjesecu ili 3 tjedna u 8. mjesecu, bojim se da bi zbog malog broja djelatnika, mogla ostati bez godišnjeg odmora jer bi me poslodavac zbog potrebe posla mogao poslati na zamjenu na drugu lokaciju 25 km udaljenu od mjesta boravka.

Moram napomenuti da je jedna djevojka prošle godine iskoristila samo 10 radnih dana g.o. i poslije više nije mogla iskoristit ostale dane i mislim da to i mene sada čeka.

Isto tako, 5 godina koliko radim NIKADA nisam dobila platnu listu (plaće je doduše mala ali dolazi koliko toliko na vrijeme) i ne znam na temelju čega se vrši obračun.

Kada sam se vratila prvi puta sa porodiljnog poslodavac mi je skinuo plaću bez mog znanja za nekih stotinjak kn i prebacio na drugu lokaciju.

Ne znam što me čeka sada kada se vratim.

Molim Vas da mi odgovorite da li imam mogućnosti za dati izvanredni otkaz na temelju gore napisanog, ukoliko se neću moći dogovoriti s njim ( a nikada se nije ni moglo dgovoriti ).

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija