Jump to content

Jamac otplacuje kredit, a vlasnik ga uopće ne namjerava otplatiti


Afrika

Preporučene objave

Postovani,

 

da li mi mozete pomoci,

 

naime radi se o jednoj gospodi koju sam nedavno srela u bolnici tijekom lijecenja koja mi se je povjerila kakve ima probleme. Naime ona je bila jamac kolegici koja ne placa svoj kredit. Cak sto vise kolegica je falsificirala taj ugovor kojeg je ona potpisala.

 

Banka joj direktno sjeda na njenu placu tj. na tekuci i vec neko vrijeme uzima cijeli iznos njene place, sto znaci da zena nema od cega zivjeri, placati racune i hraniti sebe i djete. Da li je to moguce???? Zar banka ne bi trebala sjesti na neku četvrtinu ili kako to vec ide? Pa ne moze zena ostati bez kune?

 

Problem je porastao u nešto više i ozbiljnije jer je u meduvremenu zena oboljela od malignog karcinoma i vise ne moze raditi svoj redovni posao ni honorarni kako bi uspijevala spojiti kraj s krajem. Da li moze nesto uciniti da joj banka ne sjedne na cijeli iznos place ili trenutno naknade od HZZO-a?

 

Isto tako da li ona moze na neki nacin tuziti tu svoju "prijateljicu" koja joj kredit od 11.000 Eura nece nikad vratiti, pa zena je falsificirala dokumente i to ne samo njen vec i druge, pa zar nebi trebala biti kaznjena, umjesto da joj govori zao mi je nemam novaca i doma sjedi i da ne velim kaj dela.

 

unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija