Jump to content

tužiti vipnet?


privatnik

Preporučene objave

Poštovani,

vipnet mi šalje uvečane račune od 10. mj. prošle god., nakon čega mi tu grešku priznaju i storniraju, dobivao sam i pismene isprike, nakon svega toga, opet dobijem uvečan račun za pretplatu koja ne postoji. danas su mi iskljucili mobitel, koji ce mi vjerojatno ukljuciti uskoro, te se ispričati, ali meni posao trpi radi njihovih grešaka. da li ih ima smisla tuziti (pokušaj iznude ili tako nesto). zadnji puta sam im poslao pismenu opomenu i zaračunao 150,00kn trošak, nisu mi platili :-(.

Hvala na brzom odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo malo pojasnite što znači "uvećan račun" tj. što su zaračunali, a nisu trebali?

 

Druga stvar je kome/kako ste slali pismenu opomenu? Da li mislite na prigovor?

 

Vi kao firma trebate poslati prigovor na poslovni@vipnet.hr i napisati im što se točno dešavalo. Zahtjevajte (obavezno!) da Vam te njihove greške kompenziraju na način da smanje iduće račune (nemojte biti skromni sa cifrom). Svakako napomenuti u mail-u da želite PISMENI odgovor (da imate crno na bijelo), a ne kako oni inače vole telefonski to rješavati. Ukoliko Vas ipak nazovu, recite da nemate vremena slušati i zahtjevajte pisani odgovor, obzirom da je upravo takva i politika VipNet-a (znate da ne možete telefonski dobiti njihovu pravnu službu).

 

Što se tiče same tužbe, možete pokušati prvo preko Vijeća za telekomunikacije, ali tek što dobijete pisani odgovor od Vipa, da to sve možete priložiti pa vidjeti što će oni reći na to.

 

Na žalost prava sudska tužba mislim da se ne isplati. Ovo sve gore napisano je iz vlastitog iskustva. Njima na žalost treba pokazati zube i onda su k'o bubice :-D Imali smo sličnog iskustva s njima u par navrata i nakon tjedan dana natezanja stigao je mail u kojem je pisalo da se ispričavaju (:kavica: ) i da su nam odobrili iznos od XXX kn, što znači da mi nismo morali plaćati iduća 3 mj. (!) račune za 3 linije i 2 VMC kartice koje glase na firmu. U svakom slučaju se uzrujavanje i natezanje isplatilo :frajer:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija