Jump to content

prozorsko staklo oštetilo aute


scamar

Preporučene objave

Molim vas za pomoć.

Propuh u stanu je zalupio prozor i staklo je palo na parkirane automobile. Stan nam je u zgradi,na 16.katu. Oštećena su četiri automobila koji su bili parkirani na gradskoj površini predviđenoj za parkiranje. Radi se o manjim oštećenjima. Bila je policija na očevidu gdje je uneseno u zapisnik da se radi o nesretnom slučaju.

Zanima me da li sam dužan nadoknaditi štete na automobilima koji su oštećeni razbijenim staklom sa mog prozora? Obzirom da se radi o nesretnom slučaju da li štete pokriva osiguranje na tim automobilima? Stan je u otkupu i nalazi se u Zagrebu.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Još bih htio napomenuti da jedan od parkiranih automobila nije ni smio tu biti parkiran obzirom da je ušao u zonu na kojoj je dopušten prolaz vozilima stanara za parkiranje,vozilima ZET-a i taksijima. Na križanju,na ulasku u našu ulicu (koja je ujedno zona smirenog prometa) je postavljen znak koji zabranjuje promet u oba smjera osim za,gore opisana,vozila. Naravno,to vozilo ne pripada opisanim vozilima koja imaju pravo prolaska jer nije stanar,ZET,taksi,niti vozilo sa pravom prvenstva (hitna,vatrogasci,policija...).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija