Jump to content

krivi vodomjer


ljzubica

Preporučene objave

Kod kupnje novog stana, primijetili smo velike račune za vodu iako mi još nismo uselili te se voda nije koristila. Provjerili smo vodomjer i utvrdili da nam na naplatu dolaze računi za susjedov vodomjer. Zvali smo Voopskrbu koji su došli provjeriti i postavili nove vodomjere za oba stana (iako to nije bilo potrebno, budući su sami vodomjeri u redu, no... Sada čekamo sljedeći račun da vidimo da li će u Voopskrbi srediti papire).

Kako zbog te greške zadnja dva računa nismo platili (budući su se susjedi razuzdali s potrošnjom jer su im dolazili naši računi gdje potrošnje vode gotovo da nije i bilo), da li to moramo podmiriti iako je to susjedov račun i kako si vratiti novce od ranije koji su već plaćeni Vodoopskrbi? Tko je tu odgovoran?

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U vodoopskrbi će papire srediti za ubuduće.

Što se tiče dosadašnjih plaćenih i neplaćenih računa, moguće je da nakon što su se uvjerili u stvarno stanje isprave svoju grešku, koju je uzrokovala zamjena vodomjera u računima.

Druga vjerojatnija opcija je da je to sve gotova stvar, jer ste imali rok u kojem ste trebali uložiti prigovor na račun. Kako to, prema pisanju, niste učinili dužni ste platiti račune. Neulaganjem prigovora smatra se da ste račune prihvatili.

Postoji i opcija da vam plaćanje u 4 sporna mjeseca obračunaju na temelju prosječne potrošnje koju ste eventualno ranije imali.

Ubuduće, bude li kakvih nepravilnosti odmah uložite prigovor - relamaciju na račun u ostavljenom roku koji je propisan: 8 dana po prijemu računa. :palacdolje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija