Jump to content

kako da obnovim postupak


amer

Preporučene objave

Citam razmisljam pitam se da li imam pravo i na koji nacin da izvrsim obnovu postupka. Umirovljen sam kao HVO 2007 kao zatocenin s omjerom 50- 50 zatocenistvo i oboljenje van okolnosti rata u bih. Pisao zalbu bez promjena i jedino mi je ostala obnova postupka. Ali sad sam sa stanovaljem u HR i sa osobnim dokumentima. Cekam prebacivanje predmeta da dodje u mirovinski gdje sam nastnjen da bih imao i mogao pravo da ostvarim zdravstveno osiguranje ali tu ide tesko i sporo. Da li je neko imao takav slucaj kao hvo sa adresom u HR i zdravstvenim. Kako i na koji nacin da postupim. Jos da kazem da sam prije mjesec umirovljen u BIH dali da to rjesenje dostavim. HVALA UNAPRIJED.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ameru,pa na tvoje pitanje je već odgovoreno,a ako se sjećam odgovorio ti je i škorpion,tako da ti mogu odgovoriti samo jednim savjetom.U centru za društvenu djelatnost(bivši ured za obranu) postoji centar za psihosocijalnu pomoć u kojem radi pravnica koja će ti besplatno pogledati dokumentaciju i vjerujem pomoći u rješavanju tvog problema.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija