Jump to content

mala pomoć oko imovinsko-pravnog dijela


maja29

Preporučene objave

Veliki potdrav svima ovdje i veliko hvala na dobroj volji za pomoći! ja sam ovdje evo prvi put jer imam mali problem oko imov.-prav. dijela. Naime, za 10 dana polažem ispit a za posebni dio mi je određen baš taj imov.-prav. dio pa bi bila zahvalna ako bi netko mogao napisati što uglavnom tu traže jer dugo već nema postova o toj temi a bojim se da se nije što mijenjalo pa da ne padam baš posebni dio. hvala unaprijed, a moje dojmove ispisat ću čim bude gotovo, kako god završilo! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 mjeseci kasnije...

pozdrav!!

vidim da si uspješno položila ispit i čestitam :-) well done!!! htjela bi te zamolit samo da mi ukratko kažeš kako je prošlo na posebnom dijelu!? ako sam dobro shvatila tvoj se sastojao od imov.-prav. dijela... ja imam isto to područje pa me zanima kako je prošlo i koja si stručna sprema!? Je si li možda pravnica :-) ?! imam neki feeling da će pravnike malo više zezat al daj bože da se varam!!!

hvala ti unaprijed :-)

bye

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hej pozdrav! evo da ti malo olakšam ako uspijem. meni i kolegici je na posebnom dano da napišemo ugovor o prodaji zemljišta u vlasništvu grada, pa onda ugovor o zakupu poljoprivrednog zemljišta, pa natječaj o zakupu poslovnog prostora i pitanje na kojio način neki grad raspolaže sa zemljištem u svom vlasništvu. tu su neka 4 načina, ali sam zaboravila koja, sorry.

na usmenom nas je pitala o poslovima gruntovnice i raznoraznim poslovima oko imovine, a što je mene malo začudila pitala me i nešto iz zakona o socijalnoj skrbi i počela o nekakvom zakonu o poljoprivrednom zemljištu ali tu sam se malo pobunila pa je pustila to. nije bilo baš jednostavno kako se čini, nadam se da ćeš uspješno rješiti!

veliki pozdrav i držim fige! ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hej!!!

hvala ti puno!! na kraju mi izgleda kao da bi taj poseban dio bio teži od općeg:( da li te pitala možda na kojim poslovima radiš i gdje !? mislim, ja radim na imovinsko-pravnim al nemam nikakve veze sa gradom, radim u državnoj upravi pa su mi ti ugovori špansko selo:( makar znam da bi me mogla tu zezat oko poljoprivrednog zemljišta!! ah, muko moja!! nisam još prijavila, namjeravam slijedeći mjesec! koliko je tebi prošlo od prijave do ispita!? jooj, znam da gnjavim al jedva čekam da to sve prođe..a učenje mi ide sporo ko puž!! više ne znam šta je bitno pa učim svaku glupost...hvala ti još jednom!! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija