Jump to content

alimentacija


ivona0106

Preporučene objave

Nakon 4 godine brakorazvodne parnice bliži se kraj no situacija je prilično komplicirana.

U medjuvremenu brak je razveden,djelomičnom presudom kojom se uzdržavanje i skrbništvo nad djecom ostavlja nakon završenja vanparničnog postupka lišenja poslovne sposobnosti mom suprugu.

Nedavno je sud donio presudu pravomoću kojom se mog bivšeg supruga potpuno lišava poslovne sposobnosti.

Ročište u kojem se odlučiva o uzdržavnju i skrbništvu nad djecom zakazno je u 11 mjesecu.Odvjetnik kaže da će što se alimentacije tužbu proširiti na njegove roditelje a što se zaostataka tiče na njih nemam pravo???

Roditelji bivšeg supruga su milionaši,imaju 2 vile,2 auta,3 američke mirovine,godišnje od najma restorana dobiju 10-ak tisuća eura,u americi nekretnine i cca pola miliona dolara gotovine u banci,a sin naravno nema ni bicikl na sebi.

Naša djeca koja su sa mnom,njihovi unuci,žive u teškoj materijalnoj situaciji,nemamo rješeno stambeno pitanje i protekle 4 godine živimo svi u jednoj sobi dok se oni pritom razbacuju novcima a djeci 3 godine nisu ni čokoladu kupili niti su ih htjeli vidjati.Posljednjih mjeseci dolaze po djecu i kad im šune podbace 100 dolara i žale se kako ni oni nemaju??

Najvjerovatnije ću ishodovati od njih alimentaciju,2000 kn za oboje djece,ali što je sa 4 godine zaostataka koje sam mogla uložiti da djeci osiguram kvalitetniji smještaj... Žalosno je da su djeca sirotinja,živimo od povremeno mog rada i socijalne pomoći,borim se svime da im pružim sve ali nije dostatno.

Kako bih mogla ishodovati i da li bih mogla pravnim putem nešto više tražiti,makar zaostatke za koje odvjetnik tvrdi da nema šanse da ih dobijem..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija