Jump to content

dobrosusjedski odnosi


sarina

Preporučene objave

Stanujem u stambenoj zgradi.Susjedi kat iznad mene,dvoje staraca od 75 godina,hodaju u klompama,po cijele noći šetajulupaju po parketu,remete nam san. Molili smo ih da promjene obuću, da se malo smire,ali oni se smiju i kažu da stavimo čepiće u uši.Postoji li mogućnost da ih se prijavi policiji zbog uznemiravanja ili da se povede prekršajni postupak? Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana,

 

Zakonom o vlasništvu i drugim stvarnim pravima te Odlukom o kućnom redu i obvezama suvlasnika propisano je da popodnevni odmor u zgradi traje u vremenu od 15,00 do 18,00 sati, a noćni odmor u vremenu od 22,00 do 08,00 sati.

 

Za vrijeme trajanja popodnevnog i noćnog odmora zabranjeno je na bilo koji način remetiti mir i tišinu u zgradi (poglavito izvođenjem radova na zgradi koji stvaraju buku, vikom i lupom i sl. postupcima koji remete mir u zgradi, korištenjem radija, televizora i sl. aparata preko sobne jačine zvuka i sl.).

 

O primjeni kućnog reda u stambenoj zgradi brine ovlašteni predstavnik i upravitelj koji je dužan kućni red postaviti u stambenoj zgradi na vidnom mjestu.

 

LP :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija