Jump to content

rješenje?


scampy

Preporučene objave

ima li rješenja?

dana...u...u ulici...od strane policijskih službenika pp...zatečeno nepropisno parkirano vozilo a koje je u vlasništvu okrivljenog, te je istom poslana obavijest da dostavi podatke o vozaču koji je navedene zgode upravljao vozilom ,ali se isti nije očitovao u određenom roku..čime je počinio prekršaj iz čl.229.st.7 zakona o sig.prometa na cestama pa se izriče...visoka novčana kazna a ukoliko se ista ne plati ,naplatit če se prisilno tj. zamjenit zatvorom?

 

vozilo je bilo dijelom parkirano na privatan posjed a djelomično na kolnik.šta navesti da se odbaci prekršajni nalog jer je kazna velika a nije utemeljena? molim hitno za pomoć....sutra je zadnji dan moućeg prigovora....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Malo ste sami sebi iskomplicirali situaciju. Očito vas sada uopće više ne terete za nepropisno parkiranje, već za sasvim drugi prekršaj: ne dostavljanja podataka o vozaču (koji je parkirao). Ukoliko ste doista i dobili tu "obavjest" da dostavite te podatke, a po njoj svjesno niste postupili u ostavljenom vam roku, onda ste doista iskomplicirali situaciju.

Sada bi bilo problematično osporavati sam prekršaj nepropisnog parkiranja, već bi prvenstveno trebalo osporavati prekršaj "vašeg ne dostavljanja podataka o vozaču". O tom prekršaju vjerojatno više toga možete upravo vi sami reći (da li vam je "obavjest" doista dostavljena, kada je dostavljena, kako ste je vi shvatili, koji je rok u njoj bio istaknut (odnosno kad je on istekao)...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija