Jump to content

problem sa susjedom


toncy

Preporučene objave

Obnova mi je sagradila kuću prema temelju gdje je prije rata i bila i nalazi se do međe sa susjedom. Malo niže kuće susjed je sagradio pušnicu bez građevinske dozvole i sav dim ide u moje dvorište i uništava mi kuću. Prijavljen je uredu za prostorno uređenje i gradnja mu je zatvorena. Međutim on i dalje loži vatru i dimi pa sam opet otišla u ured i rečeno mi je da je on podnio zahtjev za građevinsku dozvol. Mene zanima kako je to moguće i hoće li on trebati moj potpis za tu dozvolu? Ovim putem bi Vas htjela pitati i kako ide postupak za proširenje građevinske dozvole za garažu, na dva objekta su sagrađena još dva i stavljen je krov. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vaš susjed može tražiti dozvolu i dobit će je ako je takva gradnja dozvoljena planovima. vaša suglasnost nije potrebna. u projekt možete izvršiti uvid i dati primjedbe na zapasnik. ako niste zadovoljni nakon izdavanja rješenja ili potvrde možete izjaviti žalbu ministarstvu.

za nadogradnju ili novu gradnju potrebnu su vam dozvole. da li ćete je dobiti pitanje je. morate se uskladiti sa važećim planovima u pogledu izgrađenosti, veličini parcele i sl.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija