Jump to content

pašnjak od 300 kvadrata i gospodarska zgrada od 40 kvadrata - eventualna prodaja?


vincenta

Preporučene objave

Poštovani,

Vlasnica sam obiteljskog imanja u sklopu kojega se nalazi čestica (pašnjak) od 300 kvadrata i do nje se nalazi ucrtana gospodarska zgrada od 40 kvadrata, od koje su sada samo naznačeni kameni obrisi. Budući da susjed koji je izgradio kuću na granici s tom mojom česticom neprestano radi nekakve izgrede, ulazi na naš posjed, svojevoljno vuče nekakve improvizacije za granicu po nekakvom njegovom viđenju, ja bih sve to natezanje s njime izbjegla tako da ovu svoju česticu od 300 kvadrata + gospodarsku zgradu od 40 kvadrata prodam nekome drugome.

Ono što mene sada muči, postoje li kakve zakonske zapreke tom mom naumu, budući da je ta čestica nekako malena po mojoj procjeni i deklarira se kao pašnjak, no opet mislim 40 kvadrata je nekome dovoljno za izgradnju poslovnog prostora s time da postoji odličan prilaz (javni put) ka toj čestici, struja, voda, sve.

Molim vas, pomozite mi i uputite me što mi je činiti. Htjela bih se riješiti susjeda koji ima namjeru ratovati, time što ću između nas postaviti nekog drugog, a ne znam je li taj moj naum u skladu sa zakonom i ša uopće mogu očekivati.

 

Hvala vam unaprijed na vašem odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija