Jump to content

ozljeda na radu_zastara?


fango

Preporučene objave

Molim pomoc: Kao ovlastena sluzbena osoba sam kao suvozac dva puta stradao tijekom smjene (period 1999-2000) prosao sam s laksim ozljedama,iako nemam uvid u dokumente, mislim da su bile lakse (iako su nesrece bile teze, prevrtanje vozila, izlijetanje vozila i sl) s obzirom da nas pokriva Croatia Osiguranje tada nisam imao pravo na nikakvu odstetu jer nisam ostao trajni 100% invalid, a ozljede misicno-kostanog tkiva tada nije pokrivalo osnovno osiguranje, no problem je nastupio kasnije kada sam tijekom godina dobio strasnu odbojnost i strah od automobila, da li je to neka vrst fobije ne znam, ponekad se s odredjenim lijekovima uspijem natjerati da sjednem u automobil kao suvozac, ali sve u svemu stanje se opcenito ne popravlja. Dokaz narecenog je da uopce nemam automobil, niti vozim ikakav automobil, a niti posjedujem vozacku dozvolu. Svom lijecniku se ustrucavam govoriti o tome pa na svoju ruku koristim lijekove za smirenje. Zanima me koje su opcije sto se tice zastarnih rokova ozljeda na radu?

 

 

unaprijed zahvalan!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možeš slobodno ovo zaboraviti jerbo nikada i ni u kojoj opciji ovo zdravstveno stanje koje si opisao gore neće biti dovedeno u uzročno posljedičnu vezu s događajem od prije 10 godina.

 

No ukoliko želiš inzistirati na toj priči obrati se doktoru specijalisti medicine rada, pa kad te on odbije na tvoj pisani zahtjev nadležna služba može ti izdati rješenje. Al budimo realni.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija