Jump to content

Pomoć


free

Preporučene objave

Ovako oženjen sam već skoro 4godine i imam malodobno djete od 2 godine te se namjeravam razvesti od supruge.Mene zapravo zanima kako će djelit imovina pošto je ona prvih 6 godina živjela samnom kod moje rodbine te sam ja kasnije počeo adaptirat obiteljsku kuću u kojoj živi moja majka,brat i sestra,koja je kasnije(prije braka)majka darovnim ugovorom ostavila 1/2te kuće meni.I tek kad smo to završili smo se vjenčali?molim pomoć! Dali je moguće da dobijem skrbništvo nad sinom,jer nebi htjeo da ga oveze u neki drugi grad jer tu ima puno rodbine(a sa njezine strane samo baku)!I da djete je jako vezano za moju rodbinu dok njezine tek samo poznaje!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kuća jest vaša jer vam je darovana, ali ako je izvanbračna zajednica trajala dovoljno dugo da bi bila smatrana takvom (dulje od 3g), bez obzira s čijeg računa su novci za adaptaciju išli (vašeg ili njenog), moći će zatražiti polovicu uloženog. Naravno, dokazujući postojanje izvanbračne zajednice i investiciju za to vrijeme.

 

Bake i djedovi imaju pravo zatražiti da se odrede susreti i druženja unučadi s njima. O skrbništvu nema riječi jer ćete oboje imati roditeljsku skrb nad djetetom, a ono biti povjereno na zajednički život jednom od vas. Ako želite da vam sud povjeri dijete onda ste faktor u uvjeravanju suda da je to dobar izbor za dijete vi i vaš vlastiti angažman oko djeteta, ne količina rodbine i njihova uloga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija