Jump to content

Primjer kako se piše prijedlog sudu za izmjenu kontakata između djeteta i baka


frikky

Preporučene objave

općinski sud u .....

predlagatelj:vaše ime prezime adresa

predloženik: ime prezime adresa bake

Molim biti oslobođen/a plaćanja sudskih pristojbi

 

prijedlog za smanjenje-ili izmjenu susreta i druženja mlt. djeteta........(ime prezime datum rođenja) s bakom-ovdje predloženikom

 

1. pravomoćnom presudom suda u .... od (datum presude kojom su određeni takvi susreti)posl.br.-.........,određeni su da će se susreti i druženja mlt.........i bake............ održavati.........(navesti što piše u rješenju)

 

dokaz:preslika presude općinskog suda u ...... od .....(datum),posl.br.-.......

 

2. susreti i druženja između mlt. i bake su se odvijali po presudi........(ovdje navodite da li i do kada su se susreti održavali te razloge zbog kojih smatrate da je potrebna izmjena mjesta ili termina,te zbog čega smatrate da su isti opasni za dite.

DOKAZ:ako imate navedite ih te tražite saslušanje Vas kao stranke

3. slijedom navedenog, predlažem sudu da donese slijedeću

presudu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1.susreti i druženja mlt...... i predloženika -bake održavat će se ..........(tu navodite vrijeme ....od do)

rješenje

1.predlagatelj/ica................oslobađa se od plaćanja sudskih pristojbi.

 

datum potpis

 

ovaj prijedlog napisati u 4 primjerka i dostaviti sudu s tim da jedan pečatiran ostaje vama.to je prijedlog koji je mojoj ženi prošao na sudu.

da li je czss obavješten o tome koliko je dijete staro?ako ih niste obavjestili pismeno onda bi bilo dobro to napraviti i objasniti zbog čega smatrate da je potrebna izmjena.ako je dijete dovoljno staro vjerojatno će i nju/njega pozvati na razgovor kako bi ono reklo svoje mišljenje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Marlino možeš napisati prijedlog za traženje promjene o tome sa kojim će roditeljem deset i po godišnje dijete u buduće živjeti ili mi možeš ukazati na mjesto gdje to mogu naći!?

Hvala ti unaprijed !!

P.S. želja za promjenom, vračanjem u sredinu gdje je rođen i gdje mu je kako kaže neusporedivo bolje je djetetova.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

s obzirom da je to djetetova želja bilo bi dobro da odeš u czss i da zatražiš od njih da obavi njihov psiholog razgovor sa djetetom(ako je moguće dite dovedite ti i bivša skupa kad razgovor s psihologinjom bude dogovoren,tako da se isključi mogućnost manipuliranja od strane bilo kojeg roditelja i kako bi dite govorilo isključivo ono što zapravo misli,a ne ono što misli jedan od vas roditelja) kako bi utvrdili da su to želje diteta, jer nažalost u mom slučaju mi je rečeno da sam ja mogao izmanipulirati dite, pa da zbog toga ista želi češće susrete sa mnom.ako ne možeš ići direktno na sud s prijedlogom ali oni će opet tražiti mišljenje czss po pitanju toga s kime dite triba živjeti a s kime održavati susrete i druženja.a što se tiče prijedloga ista je procedura kao što je frikky-u napisanopišeš prijedlog radi izmjene odluke s kime će mlt............živjeti- kao predloženika navesti ime prezime diteta datum rođenja adresa;zz ime prezime i ost(pretpostavljam bivše žene).1. navodiš kako je bilo odlučeno presudom....

2.navodiš zbog čega tražiš izmjenu odluke o tome s kim će dite živjetii odmah predlažeš način susreta s drugim roditeljem...iz vlastitog iskustva mogu reći da je teško dobiti to na sudu da ti povjere dite na život i brigu-a sve radi czss koji donose to neko svoje mišljenje na način da unaprijed zakjuče kako je ditetu najbolje s majkom.ako ti nešto ne bude jasno javi se svakako!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija