Jump to content

Socijalni stanovi za samohrane majke ???


damien

Preporučene objave

pozdrav,koa što u naslovu topica piše,molim za pomoč pri dobivanju prava za socijalnu stan! znam da Vi ne možete mi direktno pomoči več bio bi vrlo zahvlan da mi pomognete u vidu linkova ili možda di i kako napraviti pri korak tj odkale krenuti jer naša država i administracija nisu baš"srodne duše" :-?

da pojasnim u kakvom se slučaju radi(u biti ja ovo pišem za frendicu jer ona nema kopma doma pa ovim putem me zamolila da probam zatražiti pomoč jer ona di i koga god pita svi imaju svoja mišljenja,načine pristupa problemu.meni,nama treba recimo to tako pomoč pri prvoj stepenici tj dolvno od čega i kako krenuti u taj postupak,kome se prvo obratiti..postoji i problem jer majka radi(prima 2260kn plače),znači nem vremena da ukolo šeta po gradu cijele dane jer taj posao iziskuje 10-11 sati rada na dan..

uglavnom;

samohrana majka 4 god dijeteta,živi u obiteljskoj zajednici o tj u stanu od 65 kvadrata koju dijeli 7 ukučana.majka ima "svoju" sobu od 15 kavadrata u kojoj se nalazi sva kako njezina zako i djetetova imovina.radi,uredno je prijavljena ali prima minimalac od 2260kn.otac dijeteta živi u drugome gradu i ni na koji način ne pomaže pri odgoju dijeteta(kad velim odgoju tu smatram da ne sudjeluje u djetetovom životu niti u bilo kojem aspektu).Važno je napomenuti da majka ne prima alimentaciju,točnije nikada nije primila niti kune pomoči kako od oca tako ni od grada ili bilo kojeg drugoga sustava pomoči koje pruža kako grad zagreb tako republika hrvatska.

PS;molim Vas ako postoje neki elemnti da se dobije socijalna pomoč ili bilo kakva druga pomoč da mi slobodno ukažete na to(naravno stan je prioritet).

Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vaša prijateljica nije samohrana majka prema ob. zakonu osim ako je otac djeteta umro,proglašen nestalim....

da li vaša prijateljica ima sudsku pravomoćnu presudu po kojoj bi otac djeteta tribao plaćati uzdržavanje za dite? ako ima neka ga tuži i neka napiše sudu prijedlog za ovrhu zbog neolaćenog uzdržavanja.što se tiče stana i dobivanja istog vam neznam pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija