Jump to content

Naknada za vrijeme nezaposlenosti_molim pomoć


michell

Preporučene objave

Zaposlena sam kod istog poslodavca 3 godine te imam ugovor na nedoređeno.Poslodavac mi sada nudi sporazumni raskid ugovora na neodređeno i novi ugovor na određeno (sklapa se sa novoosnovanom firmom istog poslodavca) u trajanju od 3 mjeseca, s time da će u ugovor o sporazumnom raskidu dodati klauzulu za koju tvrdi da ću temeljem te klauzule moći (po isteku ugovora na određeno) na burzi ostavariti naknada za vrijeme nezaposlenosti.

Molim Vas odgovor na pitanje, da li bih ja u slučaju potpisivanja sporazumnog raskida ugovora o radu na neodređeno u koji bi bila uključena takva neka klauzla, a nakon sklapanja ugovora na određeno u trajanju od 3 mjeseca, po prestanku ugovora na određeno imala pravo na naknadu za nezaposlene?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da,ali ja ne vidim potrebe za to da vam se mjenja ugovor. Mislim da vas poslodavac poslodavac mulja. Čemu novi ugovor na određeno na tri mjeseca? Vi odradite sadašnji sa pripadajućim otkaznim rokum i tavršite sa ta tri mjeseca taj vaš radni odnos. Imate sva prava koje vam daje ugovor koji imate(otpremnina,otkazni rok i naknada sa zavoda). Nikakav SPORAZUM nemojte potpisivati. Tu se može svašta kriti!Neka vam da otkaz iz poslovno uvjetovanih razloga i to je to!Potpisati možete samo poštansku primitak odluke o otkazu. A kad odluku dobijete onda se javite da vidimo kaj u njoj piše.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija