Jump to content

T-com "poštenjaci"


DAJA007

Preporučene objave

prije cca 2 godine T-com je na zahtjev susjeda preselio telefonski stup.zakopali su ga sa vanjske strane mojega dvorišta na međi sa susjedom bez ičijeg pristanka.problem je u tome što dečki nisu gledali da betonska ograda koja dijeli naša dvorišta visi prema stupu...zbog dosta vlažnog podneblja ograda se ovog proljeća još više nagnula i prijeti da će se srušiti.Zvala sam gospodu iz T-coma i prijavila situaciju(da imam namjeru rušiti ogradu al treba maknuti njihov stup kako ga ne bi oštetili prilikom rušenja),a oni su obečali da će to oni riješiti u svojem trošku.Danas me zove čovjek iz T-coma i kaže mi da JA MORAM PLATITI PRESELJENJE STUPA pošto to tražim.ja ga pitam kako to kad su mi prije nekoliko dana rekli da će oni to riješiti,a on mi odgovorio da je to po NOVOM ZAKONU!!

čak mi je predložio da srušimo ogradu(što i jeste u planu)i neka pazimo da ne oštetimo stup,jer ćemo inače platiti štetu...

ja više ne znam tko je tu lud a tko pametan...čemu mi onda plaćamo tolike račune i preplate(u kojima i održavanje mreže)

kako doći na kraj sa tim "poštenjacima"??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija