Jump to content

Bok


zekozgb

Preporučene objave

Imam pitanje i trebam pomoć.

Dakle, CZSS je mojoj ženi izdavao lažna rješenja od 2007-2008 kako živi sama sa djecom iako smo cjelo vrijeme živjeli zajedno.

Situacija se pogoršala te su mi djecu strpali 2008. u sigurnu kuću. Sada imam dokumentaciju i izjave soc.radnika da nisu imali nikakva saznanja o nasilju sa moje strane prema djeci, ali su ih svejedno tamo smjestili na zahtjev majke.

Također,vodi se sudski postupak za dodjelu djece,djeca su kod mene pola mjeseca,pola kod nje,te me sada maltretiraju da ne plaćam alimentaciju za djecu koju pola mjeseca uzdržavam.

Kome da se obratim i tužim CZSS zbog takvog odvođenja i maltretiranja djece i mene?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

koliko sam shvatio pitanje s kime će dica živiti nije rješeno?da li je onda moguće da je riješeno pitanje alimentacije(pravomoćnom presudom ili privremenom mjerom)?što se tiče postupanja czss možete otići na općinsko državno odvjetništvo i tamo dati izjavu te kopije dokaza koje imate protiv czss te tražiti da se napravi prijedlog kaznene prijave zbog npr zlouporabe položaja(pogledajte malo kazneni zakon pa vidite za što ih se može teretiti), nakon toga će dorh tražiti očitovanje czss i odlučivati dali podignuti kp ili ne. ako uzdžavate svoju djecu na bilo koji način( npr plaćanje vanškolskih aktivnosti, kupovina odjeće obuče ili drugo svakako sačuvajte sve račune.da li ste uopće dužni prema rješenju, presudi ili privremenoj mjeri uzdržavati djecu ili takvo što ne postoji?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imam izjavu soc radnice na kaznenom sudu da su ih samo odveli bez provjere iako imaju izvješča nadzora koji misli da je svejedno sa kojim će roditeljem djeca živjeti.

Postoji rješenje o alimentaciji od 2003. ali je 2007. donešena nova sudska odluka o roditeljskoj skrbi te smo od tada oboje skernici pošto smo živjeli zajedno.

Ima toga još, čak je centar bio u poglavarstvu, stan koji je trebao biti meni dodijeljen, dan je njoj iako je dobiven na osnovu mojih uvjeta i bodova te sada u tom stanu žive moja djeca, nekakav tip kojeg je bivša dovukla, čak je i rodila da je nemogu izbaciti, anitko od njih ne radi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija