Jump to content

zuto-crveno


buba01

Preporučene objave

molim vas da me savjetujete kako da napisem zalbu u mom slucaju:na raskrizju sam prosao kroz zuto svjetlo koje se upalilo par metara (2-3m) prije mog prolaska kroz semafor. nakon 500m iza mene se pojavila policija i s rotacionim svjetlom me zaustavila. tvrde da sam prosao kroz crveno svjetlo a ja naravno tvrdim da nisam.s obzirom da nemam iskustva u ovakvim slucajevima potpisao sam zapisnik o prekrsaju jer su mi policajci rekli da moram. ima li to kakve veze za moju zalbu?

napominjem da je kraj mene bila suvozacica pa imam svjedoka.

vozacka mi je potrebna. kakve su mi sanse da mi ne oduzmu vozacku?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da vam je policajac rekao da morate skočit s mosta , vi bi to napravili? vi ne trebate ništa potpisivati, nikome i nitko vas ne može na to natjerati... potpisivanjem zapisnika automatski priznajete krivnju... naravno, pišite žalbu... slabe su vam šanse, njegova riječ protiv vaše, vjerovatno ćete ić na suočenje s policajcem na sudu i jedina šansa vam je da se on ne pojavi jer je prezaposlen... u svakom slučaju pišite žalbu i navedite da ste prošli kroz žuto svjetlo, imate tu na forumu nedavno sličan slučaj , gdje je naveden članak iz zakon na koji se trebate pozvat....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u vise navrata sam procitao da potpisivanjem zapisnika potvrdjujem da sam zapisnik primio a krivnju utvrdjuje sud. inace imam samo jedan prekrsaj u 13g. prije 3g voznja pod utjecajem alkohola. Inace niti za prebrzu voznju. jos je zanimljivo da je policajac pokusao naplatiti kaznu za pricanje na mobitel ali kad sam rekao da provjerimo ispise poziva je odustao.

najvise me zanima kako da zadrzim vozacku koja mi je potrebna za posao. iz starih postova sam primjetio da u ovakvim slucajevima policija najcesce pobjedjuje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prijašnja nekažnjavanost vam samo može blagonamjerno utjecati na sudca za vam smanji kaznu , isto kao i priznanje. ovo su ipak teži prekršaji i kaznu ćete morati platiti, vjerovatno će vam sudac smanjiti kaznu , ali izbjeći kaznu u ovakvoj situaciji graniči sa SF-om. da je to žmigavac ili pojas, vjerovatno bi dobili opomenu... ali ovako vam samo želim suno sreće kod sudca...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija