Jump to content

isporuka brzina na internetu


FRENKIPAS

Preporučene objave

U tijeku sam prepiske s HT-om oko isporuke brzina na internetu. Imam ugovor za FLAT i 10 Mb isporuku. Počesto se dogadja da mi se isporučuje samo 2 ili 3 do 5 Mb/sec. U odgovoru HT stoji da oni jamče 95% isporuku brzina ali se to ne dogadja. Već sam uputio žalbu na odgovor Povjerenstvu. Ne očekujem ništa bolje. Naime, protivim se da mi se uredno ispostavlja račun za 10Mb a dobijem manje. Jasno mi je da me ignoriraju. Na moj zahtijev da mi mjesečno ispostavljaju ispis isporučenih brzina odgovaraju da je to tehnički nemoguče. Molim Vas ukoliko je već netko imao slična iskustva, posebno iz Udruge potrošaća, odgovorite mi kako natjerati HT da ispostavlja račune za samo isporučeni dio.

prema Zakonu o zaštiti potrošaća, potrošać za javnu uslugu mora platiti samo ono što mu je isporučeno. Kakva je daljnja procedura ukoliko Povjerenstvo donese negativno mišljenje ili odluku. da li se žaliti Udruzi ili podnositi sudsku tužbu te kako i s kojim mjeračima brzina izići na sud /CARNET ili sl./Postoji li već netko tko vodi sličan spor?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

iz osobnog iskustva od prije 3 godine nakon što su me ignorirali i slali mi ful račune zatražio sam minimalnu brzinu koja mi je bila dovoljna i čekao istek ugovora te prešao na opti net. tamo sam za smiješne novce dobio flat i 5 mb/sek a brzina je u 99% vremena barem 7. za istu lovu imam opti-tv i lajemo preko žice dosta minuta(250 kn).

 

mislim da sudom nećeš ništa postići, a probaj. kada dođe prvo ročište već ćeš biti na optinetu. i reci da sam te ja preporučio jer ću dobiti 500 min.

 

sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija