Jump to content

Prometni prekršaj i presuda Visokog prekršajnog suda


kikoinho

Preporučene objave

U 10. mjesecu 2008. godine policija me zaustavila jer sam navodno prešao pružni prijelaz dok je svjetlosna signalizacija bila uključena i napisala mi kaznu od 2000 kn i 6 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom. Na preršajni nalog sam podnio prigovor u kojem sam naveo da nisam kriv i ako me već ne mogu osloboditi kazne da mi je bar smanje. Očekivao sam da ću biti pozvan na suočavanje na prekršajni sud.

Međutim, prošli tjedan sam dobio presudu sa Visokog prekršajnog suda u kojem mi je izrečena ista kazna i prigovor mi je neosnovan. Čak mi nisu niti uvažili što sam student bez primanja.

Sad mene zanima kako je moguće da me nikad nisu zvali na prekršajni sud kad sam u prigovoru pobio tvrdnje policajca, negu su me samo doveli pred gotov čin jer više nemam pravo žalbe. Provjerio sam na prekršajnom sudu u svome gradu da predmet nikada nije ni bio kod njih, nego su mi rekli da ga je policija izravno proslijedila Visokom prekršajnom sudu.

Kako je to moguće? Molio bih nekoga da mi to malo pojasni. Mogu li još nešto učiniti?

Hvala unaprijed na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija