Jump to content

Potopljen auto u nevremenu 22.11. u Dubrovniku


Ada1

Preporučene objave

U velikoj kisi (160 l/m2) potopljen je auto volvo vrijednosti ca.60.000 EUR. Auto je kupljen preko Erste leasinga i pravna osoba je platila vec preko pola ukupnog iznosa.

Auto je star 16 mjeseci. Prosli tjedan je napravljen 1. redovni servis i zamjenjene gume.

Auto ima full kasko, ali danas kazu da nema neke stavke "F".

Auto je bilo pod vodom 1,2 m ca.4sata

i voda je usla u unutrasnost. Policija je dosla isti dan i napravila zapisnik (navodno jos nije gotov). Croatia osiguranje je dosla sutradan (23.11). Ni njihov zapisnik nije gotov i ceka policijski. Leasing se postavlja kao vlasnik auta. I sada se njih troje prepucavaju tko ce platiti slep sluzbu do Zadra - najblizeg ovlastenog servisa volva. Ne dozvole da se auto dira (ispusti voda iz pragova)...Danas 24.11. auto i dalje stoji istom mjestu.

Voda je usla do komandnog mosta, a u autu je bijela koža!!

 

Molim Vas javite kako sve ovo rijesiti s obzirom da se auto koristi u sluzbene svrhe i trebamo auto. Nama najvise odgovara da nastavimo placati leasing gdje smo stali i da dobijemo novo auto, a do tada zamjensko. Mi nismo nicim krivi.

 

Molim najhitniji odgovor - pomoc!!!

 

Hvala

Ada1

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

evo javljam se jer i mi smo upali u slicne probleme, pa ako ce bit itimalo lakse da ima jos nekoga...iskreno mene i mog muza to ne tjesi ali eto..opet dobro znat da nisi jedini prevaren. Auto je "potopljen" ispred poste Gruz isti taj dan, zvali osiguranje koje nam je vec taj dan reklo da necemo dobit kune. Ja sam ostala sokirana jer mi je muz rekao da smo uplatili (mjesec dana ranije) POTPUNI kasko. Nakon cijele sage (da sad ovdje ne jadikujem) ispostavilo se da to sto smo mi platili ONI nazivaju potpuni kasko ali zapravo nije. Naime, nismo nadoplatili za poplavu. E sad njihova je krivica sto nam to NISU rekli, krivica moja i mog muza je sto nismo procitali tu policu. Uglavnom, danas smo dobili odbijenicu od osiguranja tako da nam kune nece isplatit. Ali eto dobra skola. Cak sam kontaktirala odvjetnicu koja mi je rekla da se tu ne da nista napravit. Naime, ja sam naivno vjerovala da u slucaju proglasenja elem.nepogode moje osiguranje je duzno meni ko njenom korisniku isplatiti stetu a dalje oni od drzave ili vec od koga. Ali eto nazalost ispalo je tako kako je. Oni su se pravno zastitili, i to su se bolje zastitili nego sto drzava stiti sredozemnu medvjedicu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija