Jump to content

Brzi sporazumni razvod


iamlojesvrhu

Preporučene objave

Molim za savjet kako se brzo, najbrže, i bez obijanja vrata odvjetnika, raznih ustanova i sudova SPORAZUMNO razvesti.

 

Imamo dvoje dijece. Bili smo na mirenju ali je prošlo više od godinu dana od donošenja riješenja. dali moramo ponovno raditi mirenje. Čuo sam da se sada prvo mora iči na sud.

 

MOLIM VAS ZA ODGOVOR.

 

jednostavno ne ide......

:-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

više ništa nije kao prije..od 1.1. ide sve drugačije.mislim da nitko nezna točno o svemu.recimo ja sam u drugom mj imala 3 ročište i sutkinja nije imala pojma kaj da radi vezano recimo za privremenu mjeru skrbništva za djete,jer je to do sad radio centar.sudovi se još nisu uhodali u sve skupa.tak da vam je najbolje da nazovete direktno sud.možda će oni znat kaj da radite

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znači moguče je.

 

Pa po onome kako sada funkcionira vjerojatno da čemo se dogovoriti. Več duže živimo u nekoj posebnoj vezi.

 

Oboje smo puno toga naučili u tom periodu. Znači zadnje tri godine. Od ljubomore, svađa, ....svega i svačega. Bili smo i na CZS, napravili mirenje. Niti ja a niti ona nismo podigli tužbu. Pustili smo još vremena. Ali kada ne ide. Jednostavno nam se energije više ne poklapaju. Ja jedno ona drugo. A tu je i strah od nastavka. Ovako završimo priču oko tog papira. Pa ako bog da biti,a dati če, biti če nam lakše. Taj papir ionako ništa ne znači. Važno je da mi ostanmo dobri i funkcioniramo kao roditelji. Treba smoči hrabrosti i prihvatiti sve to.

 

Teško je ali i to je škola.

 

Ako mi ima još neko nešto za preporučiti biti ču zahvala.žn.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

baš mi je drago za čuti da se "bivši" supružnici ne mrze.ako se uspijete oko svega dogovorit,znači skrbništvo,alimentacija,susreti i kontakti,podjela imovine(ukoliko je imate) onda stvarno nebi trebali imati problema.za to vam čak ni netreba niti neki extra odvjetnik

da bar ja svoj slučaj mogu riješit tak jednostavno :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ništa još nije riješeno. A da je bilo jednostavno. Nije. Skoro tri godine radimo na sebi. I ja i ona nastojimo učiti iz svega toga. Život nije samo vanjska manifestcija. Imali smo oboje sreću da smo počeli raditi na sebi potaknuti cijelom situacijom.

 

Sebičnost, žalje za kontrolom, i sl. to su stvari koje uzrokuju najviše problema. Moramo shvatiti da smo svi mi jedinke kojese možemo udružiti u neku zajednicu. može to biti i bračna. Ta zajednica treba i ima neku svrhu. ta svrha može biti i okončana. I šta tada? Zar se treba ubiti? Pa NE. Idemo dalje. Ako imate dijecu tim bolje. Ostajete zauvijek vezani. Imate velike razloge za zajedničku suradnju. Nemojmo juriti iz jednoga zatvora u drugi. Nemojmo težiti kontroli.

 

Znam da to zvuči utopijski. Ali to je riješenje.

 

Problem je ako nas ta osoba ne prati u tome. Ali on ili ona tu gube. To ide njima na dušu.

 

Čitai sam ove poruke na forumu i vidim da se tu svašta dešava. LJUDI DOĐITE SEBI.

 

Nemojte ljubav ograničavati.

 

Svi mi imamo pravo na život. Kakav takav. Tko vam može zabraniti da volite svoju dijecu? Ako ih volite oni če to osjetiti pa makar bili daleko. Onome koji im brani da vas viđa pada teret. Djeca če narasti i sve vidjeti. A vide več sada. Budimo strpljivi.

 

Sve je prolazno. Samo je promjena vječna.

 

Kaže se: "BOŽE DAJ MI SMIRENOSTI DA PRIHVATIM STVARI KOJE NE MOGU MIJENJATI, HRABROSTI DA MIJENJAM STVARI KOJE MOGU, I MUDROSTI DA IH UVIJEK MOGU RAZLIKOVATI."

 

I meni i svima nama treba to. Probajmo shvatiti zašto nam se to događa i naučimo nešto iz toga. Naučimo da nam se nemo ponovili ili da morema učiti iz nekog dugog događaja.

 

Ja se raspisao.......

 

:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija