Jump to content

"novi" automobil


tomislav777

Preporučene objave

ja sam u jednoj auto kući u hrvatskoj kupio auto 2009 godine pod novi auto proizveden te godine....ali sam nedavno saznao da je taj auto proizveden 2008 godine...s tim da kad sam ga kupio sam imao odmah malih oštečenja na njemu i nakon tjedan dana mi crknuo akumulator..sad me zanima dal je to kažnjivo djelo dal imam pravo za nadoknadu štete i dali ih mogu tužiti...mislio sam prvo poslati dopis u kojem bi im to naveo i da tražim jedan servis besplatan i popravak pločica kočnica koje mi štekaju već od 9mjeseca? hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

čuo sam da je prije 7-8 godina ( ne sjećam se točno ali mislim da se radi o Opelu) u jednoj ovlaštenoj kući frajer je kupio "novi" auto i igrom slučaja je otišao u Sloveniju na prvi servis, gdje su mu rekli da mu auto umjesto 15 000 km koliko je pisalo na satu ima puno više, nakon toga se je frajer žalio i zatvorili su tu autokuću!!!!!

 

Sad se više ne mogu sjetiti detalja ali tako nekako je bilo!

 

P.S. nadam se da ti nisi jedan od takvih!!!

uglavnom možeš provjeriti da li je autu poništavana kilometraža, a oštećenja mogu biti i iz salona, transporta, testne vožnje i inih razloga!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija