Jump to content

građanska prava....


prevareni5535

Preporučene objave

1998.godine dobivam suglasnost općine da bih stekla pravo parcelacije na parceli koju su koristili moj djed i otac te sam iste godine upisana u katastarski operat.

2000.godine stupam u kontakt sa vlastima grada te dobivam obećanje da će mi izići u susret jer slučajeve kao što je i moj rješavaju formalnim natječajem što su većini učinili oko 20 puta. sljedi prodaja drugom ponuđaču tako da su s njime sklopili ugovor te je isti upisan u z.k. natječaj je izvršen 28.03.2001. grad sklapa ugovor sa drugim ponuđačem 11.04.2001 isti se upisuje 12.04.2001 a meni grad šalje obavjest o natječaju 17.04.2001 godine. smatram da sam izigrana u ovom slučaju te da se lokalna samouprava nije držala prava koja je iznjela prilikom natječaja jer se obavezala obavjestiti ponuđače u roku 8 dana a vidljivo je da je to učinjeno poslje 20 dana isto je navedeno da:grad zadržava pravo neprhvaćanja ni jedne ponude.koja su moja građanska prava? :-?:-?:-?:-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

grad mora raspolagati nekretninama u svom vlasništvu inače se radi o ništetnim pravnim poslovima, zakon o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, ne postoji obveza grada da vas obavijesti o javnom natječaju, uostalom to je i svrha javnog natječaja objavljenog u nn i dnevnom tisku,jedino što vam preostje je provjeriti je li kupac platio cijenu u roku po ugovoru i je li cijena tržišna

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija