Jump to content

izdana kazna bez mogucnosti zalbe?


Lixi

Preporučene objave

Poštovani,

 

Zanima me kako kazna zbog nepravilnog parkiranja moze biti izdana sa napomenom da se kaznjenik ne moze zaliti , i treba platiti u roku 8 dana?

 

 

Bila sam parkirana kod Miramarske i dvoristu iza velike staklene zgrade preko puta benzinske INE i tamo se placa parking, no naravno ima mjesta za parkiranje na neparkirno mjesto uza jedan zid, odmah preko puta je i Martinovka, gdje sam se i inace parkirala kad bi bilo mjesta i otisla na posao, te aute isto nikad nitko nije dirao, niti su bili dirani taj dan. Oko mene su bili i parkirani auti.

 

Ukratko, koji zakon odreduje krsenje na parkiralistu, ako niste na parkiranom mjestu?

Kazna je 500,00 kn. I zanima me je li po zakonu, desilo se u listopadu 2010, i jos mi nije doma nista stiglo, a nit sam mogla pisat zalbu.

 

Ako dode do nekih daljnjih njihovih akata da dode uplatnica doma, kako oni mogu dokazati da sam ja bila tamo, da li se to slika? I koja je to vrsta preksraja, nije komunalna ako nije na zelenoj, nije prometna jer nije na cesti parkirano...što mogu ucinit. ne smatram se krivom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija