Jump to content

napuštanje mjesta navodnog sudara


airbole

Preporučene objave

Parkiravao sam svoje vozilo sa svoje desne bočne strane između dva auta vozeći se u rikverc; u tom trenutku dolazi vlasnik vozila ispred mojeg i odlazi sa svojim vozilom s parkirališta, a ja završavam svoje parkiranje i odlazim s prijateljem koji me svo to vrijeme čekao sa strane. Nakon sat vremena vraćam se nazad po svoje vozilo i idem svojim putem. Nakon 15 minuta zove me policija da utvrde navodni sudar između mene i onog vozila koje se udaljilo kad sam ja parkiravao. Policajci utvrde da je bilo kontakta(mala bijela crtica na njegovom braniku).

On tvrdi da sam ga ja navodno "očešao" dok sam se parkiravao, iako je on cijelo to vrijeme bio tamo i gledao kako se ja parkiravam, te se udaljio sa svojim vozilom i kasnije se vratio - parkiravši se na isto mjesto - ispred mojeg vozila.

Ja tvrdim da se on na povratku "češao " o mene, i da ako je bilo sudara onda bi to vidjeli i ja i on i moj prijatelj što me je čekao. Napustio je mjesto navodnog sudara i kasnije se vratio na isto parkirno mjesto i šta sad?

Molim savjet, hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija