Jump to content

Vozac-dostavljac i vožnja sanitetskog vozila


Tuljo

Preporučene objave

Poštovanje..Evo imam jedno zanimljivo pitanje radim u drzavnoj firmi u zdravstvu u kojoj vozimo sanitetska vozila i po potrebi i na zahtjev liječnika s obzirom na stanje pacijenta ukljucujemo zvucne i svijetlosne signale.U ugovoru o radu nam je pisalo samo vozac a da bi prije par godina dobili aneks ugovora koji smo morali potpisati i u kojem piše vozac-dostavljac,pa me zanima dali po zakonu o radu mi smijemo obavljati voznju saniteskog vozila i vozit sa zvucnim i svjetlosnim signalima(ja mislim da ne smijemo) i kome se obratiti za ostvarenje naših prava dali drzavnom inspektoratu ili kome..Samo da napomenem da smo svi Kv vozaci a vodimo se kao vozaci-dostavljaci...hvala svima na pomoci... :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako je netko KV vozač taj može biti i dostavljač i vozač sanitetskog vozila, to mu je radno mjesto i smije upaliti one uređaje koje pripadaju tom vozilu, a doktor odlučuje o hitnosti prijevoza pacijenta dal pod rotirkama ili i sa sirenom, a to što svi ne možete biti vozači hitnog prijevoza takav je ustroj Hitne medicinske pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija