Jump to content

Problem sa susjedom


Saca

Preporučene objave

Moj susjed je do nedavno svojim autom ulazio u garažu kroz dvorište. Mađutim, taj ulaz je zatvorio i probio je zid garaže (naravno bespravno) tako da sad njegov ulaz u garažu je odmah sa puta.

Ja živim preko puta i nemam garažu, parkiram pored svoje ograde. Zbog novonastale situacije parkiram tako da nisam ispred vrata garaže, već pomaknuto potpuno toliko da je uvijek cijeli ulaz slobodan i jedna strana. Znači da on sa autom može uvijek ići sa jedne strane, a i sa ove druge može ući kad vozi susjed. Problem je njegova supruga koja je loš vozač tako da uvijek svira da ja pomaknem svoje vozilo. Dugo vremena sam to radio do neki dan kad sam malo šiznuo. Pozvao sam policiju. Možda je to greška.Došli su policajci i nakon uvida u problem, naložili su meni da uklonim vozilo. Rekli su da će me slijedeći put kazniti. Znači, ja ne smijem parkirati sad ni sa jedne strane. Kad izlazi iz garaže treba joj lijeva slobodna strana, kad dolazi u garažu hoće komotno da prođe i da se rikvercom uparkira. Može rikvercom doći čak i sa ove druge strane jer je 15-tak metara jedan veći prostor, a ovaj put prema nama je naša slijepa ulica. Šta sad. Susjedi kivni, a ja moram izgleda negdje tražiti parking u drugoj ulici

:neznam:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija