Jump to content

Mišljenje o radnoj sposobnosti


Mimi831

Preporučene objave

Pozdrav

 

Radim u Srednjoj školi kao čistačica, zbog prirode posla i mojih godina postalo mi je jako naporno raditi fizički teže poslove.

Nedavno sam dobila i mišljenje od specijaliste medicine rada

u kojem piše:

 

Radnica je nesposobna za dugotrajnija statička i dinamička opterećenja lokomotornog sustava,duži rad u stojećem i prignutom položaju te podizanje i prenošenje težih predmeta,

 

Zanima me samo da li je nakon ove dijagnoze moguće od poslodavca zatražiti izmjenu radnog mjesta na neko lakše i da li je poslodavac dužan to napraviti? S obzirom da ovo nije mišljenje komisije za invalidnost.

 

hvala unaprijed

lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovdje treba biti blago rečeno jako oprezan jer bi ova ocjena umjesto ovog o čemu govorite mogla imati potpuno drugačiji efektat koji vodi k tome da više ne zadovoljavate uvjete potrebne za rad na tom radnom mjestu. Da sam na vašem mjestu ne bih previše mahao tom ocjenom, već naprotiv. Unutar sustava obveznog zdravstvenog i mirovinskog osiguranja ukoliko zadovoljite uvjete za to možete ostvariti prava koja su vam na pameti, s ovim, teško.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija