ruzapol objavljeno: 3. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 3. travanj 2011. moželi mi tko pomoči imam golf 1,4 1996 godina imao sam prometnu i procijenili su mi štetu 9.600 kn ali auto je dosta razbijeno majstor mi traži 16.000 kn za popravakdali imam pravo uložiti žalbu ili kako to ide jucer mi je došla ta ponuda od osiguranja kolika je uopče kataloška vrijednost tog auta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 3. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2011. digneš kredit popraviš auto i od osiguranja tražiš povrat ulaganja uvečano za zakonske kamate od dana popravka auta. po čl.1085 ZOO imaš pravo na uspostavu prijašnjeg stanja ako postoji sudska presuda po kojoj nisi kriv za prometnu i nastanak štete odnosno krivje drugi sudionik prometne nezgode. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.