bobonko objavljeno: 4. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2011. pozdrav..molim pomoć oko mirovine otišao sam u mirovinu bez invalidnosti,sa činom narednika sa postotkom 50%vojno i 50%civilno profesionalna koja iznosi 2620kn na današnji dan,pošto sam ostvario status HRVI 20% PRIVREMENO do 2mj 2012god drugostupanjsko riješenje.Da zaboravio sam reći da imam status branitelja,ja bih vas molio ako netko zna postupak dali da radim obnovu postupka za mirovinu i dali mi se što mijenja na bolje.Hvala svima koji će mi dati bilo kakav savijet pozdrav... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 5. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2011. Ako si se redovno liječio porazgovaraj sa svojim liječnikom opće prakse koji će ti ispuniti potreban obrazac za novu procjenu radne sposobnosti (zahtjev) 1-IN koji možeš skinuti i OVDJE pod brojem 3 "ZAHTJEVI" koji ćeš predati u HZMO kao i ovjerenu novu liječničku dokumentaciju (ovjerava je tvoj liječnik) i preslik rješenja o statusu HRVI . Nakon cca 3 mjeseca ćeš dobiti poziv od vještaka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.