svea objavljeno: 18. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 18. travanj 2011. Poslala sam već jednom, al ne znam kud nestade! Ako netko točno zna postupak primanja pravnika kao pripravnika npr. u bolnicu bila bih zahvalna da mi pošalje podatke. Pripravnički traje koliko? Godinu dana? Polaže se stručni nakon toga? Imam još pitanja... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
apolkalipsa odgovoreno: 19. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2011. državni stručni ispit se polaže nakon godinu dana rada, detaljnije info imaš na http://www.uprava.hr/default.aspx?id=530. primanje pripravnika pravnika u bolnicu bi trebalo biti kao i u drugim ustanovama-putem javnog natječaja... uvelike ti ovisi kako ti je uređen radni odnos, kako sklopite ugovor, kakav je njihov pravilnik i k.u. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svea odgovoreno: 19. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2011. zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.