Jump to content

Nemogućnost otplate kredita


Barbara29

Preporučene objave

Zasad još barem nisam naišla na pitanja što uraditi osim potražiti pravne savjete kada su u pitanju krediti koje ne mogu otplaćivati jer više nisam u radnom odnosu,a kredite ne mogu otplaćivati. Imam nekoliko kredita koje nisam u stanju otplaćivati jer ne radim i nemam nikakve novčane doprinose, niti mogu pronaći posao. Svima sam poslala potvrdu o prestanu radnog odnosa u kojima sam sve konkretno navela da ne izbjegavam plaćanje, već da nisam u mogućnosti ih otplaćivati jer nemam čime. Zaista više ne znam što da radim koliko sam očajna, a pismene opomene i jedan poziv za plaćanje sudske pristojbe samo stižu i stižu. Također sam htjela naglasiti da što se tiče imovine ( bila ona mobilna i samostojeća ) ne posjedujem ama baš ništa... Ima li itko kakav savjet i da li mogu na koncu balade završiti u zatvoru? :-o:-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jamce nemam niti na jednom kreditu, jedino životno osiguranje preko banke, no to je jedan drugi kredit. Dobila sam od suda poziv za plaćanje sudske pristojbe u iznosu od 500,00 kn zbog neplaćanja kredita od 14.000 kn ( koji ne plaćama godinu dana , jer ne radim i nemam nikakva primanja)taj kredit ne ide preko banke,s tim da sam prošle godine poslala potvrdu o nezaposlenosti. U pismu stoji da se mogu žaliti u roku od 3 dana, no hoću li s tim žaljenjem samo sebi još više otežati ili? Trebam li u poreznu upravu ministranstva financija kako bih im dokazala da ništa nemam na sebi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija