Jump to content

Vožnja pod utjecajem alkohola


Katarina26

Preporučene objave

Pozdrav!

Evo da naglasim, ne odobravam vožnju u alkoholiziranom stanju,ali evo jučer su me prvi puta u životu zaustavili plavci, vozila sam auto od prijatelja koji je previše popio, ja sam manje, ali eto vozila sam, ugl. kako bilo da bilo napuhala sam 1,4, oduzeli mi vozačku na 8 dana, to se dogodilo pod policijskom upravom u koju ne spadam. Dobila sam zapisnik koji sam i potpisala, naime sad ga više nemam jer je prijatelj imao nezgodicu tako da se sve smočilo!!

Eto tako, sad nemam tog papira i zanima me kako će se sad stvari dalje odvijat, kako sam već navela nemam iskustva u tome, neznam dali je to bitno ali imam 26 godina, od toga aktivno vozim 8godina i nemam niti jedan prekršaj.

Dali se mogu kako žalit i na što?

 

 

Hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Hvala na odgovoru..,..ali eto imam novosti...

dobila sam prekršajni nalog u kojem stoji 1.40g/kg alkohola.Kazna za taj prekršaj iznosi 2000kn + troškovi prekršajnog postupka 190kn.

I naravno zabrana upravljanja B kategorijom 9 mjeseci :-o ( što je doista jako dugo razdoblje i to je ono što bi htjela smanjit ili možda u potpunosti izbjeć)

Žalbu bi trebala dostaviti u roku 8 dana od danas.

 

Kako da se žalim? :misli:

 

Trenutno radim 2 posla honorarno,jedan cijeli tjedan bez slobodnog dana i drugi 4 dana u tjednu,:tikvan: (ovako napisano čovjek pomisli da se valjam u novcima...ali ne), stoga mi je neophodana vozačka dozvola. Nemam i sumnjam da modu dobiti ikakve pisane potvrde da uistinu radim tako kako radim( i sad to komplicira cijelu situaciju), s tim moram i nastaviti dogledno vrijeme jer sam u financijskom problemu ni više ni manje nego ostali.

 

Hvala na svemu.

:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija