Jump to content

svekrva!


mamino

Preporučene objave

Rastajem se od muža koji već neko vrijeme ne dolazi kući redovito već ostaje po kladionicama i kasinima! Naravno da je to ponašanje dovelo do neslaganja i sad razvoda jer se on nije želio smiriti! Imamo 1.5 god.starog sina kojeg on kad mu se da uzme pa se poigra i to većinom kad mene nema u blizini! Djete odvodi po kafićima i kladionicama što mene kao majku vrlo s_meta_! Između nas nema komunikacije tako da sve što radi sa djetetom ne govori i skriva pa tako i odvođenje djeteta svojoj majci koja od kad se mali rodio želi mi oduzeti djete! ! Odlučio je ne želi više živjeti sa nama ali traži prava na maloga za kojeg glumi velikog tatu! Molim Vas da mi pomognete kako da se zaštitim od njega i da mi neoduzme djete !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sud ce vj. Vama dodijeliti dijete na cuvanje i odgoj, tako da mislim da se ne trebate bojati, pogotovo ako sud bude upoznat s razlogom razvoda braka, a to je suprugov nacin zivota. Otac djeteta ce dobiti pravo na susrete i druzenja cini intenzitet ce odrediti sud i morat ce placati alimentaciju.

Neke prljave igre su uvijek moguce, npr. da suprug Vas krene optuzivati za nemar, nesposobnost u brizi za dijete, itd. ... no kao sto sam rekla, mislim da to zbog njegovog ponasanja ne bi igralo veliku ulogu.

Sto se tice bake ... ona moze isto tako traziti da joj se odredi vrijeme za susrete s unukom. Ako Vam baka djeteta stvara vece probleme ili neugodnosti obavijestite o tome czss.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija