Jump to content

Šta da radim ????


Jadna-ja

Preporučene objave

Danas (20.07.2011.) dobili smo pisamce tj. prekršajni nalog :sudac:,sa uplatnicom na 5.300,00 kn i to 3.000,00 za nezaustavljenje na znak stop (što nije točno), 2.000,00 za prolazak kroz crveno (što nije točno) i 300,00 zbog toga što nismo imali prometnu dozvolu (stvarno slučajno ali točno).Prekršaj je "počinjen" 21.02.2009.,a za te "prekršaje" nismo dobili nikakav izvještaj,niti je suprug šta potpisivao na mjestu "prekršaja",puhao je ali je napuhao 0,00.

Sada imam 8 dana za žalbu (zato molim brze odgovore),ali kako da to izvedem kada će biti moja rječ protiv njihove.Osim toga policajac :policajac: je na kraju supruga pustio samo uz usmenu napomenu da je malo prenervozan (zbog toga što je suprug odmah reagirao :fajter: lagano iznerviran i prestrašen činjenicom da ga je skoro pregazio jer je doslovce sa lijeve strane ceste (okrenuti u suprotnom smjeru od našeg) skočio na sredinu ceste samo par metara prije nego smo došli do njega dovodeći tako najprije svoj život u opasnost :lizaljka:, pa dalje skoro izazvanje prometne nezgode zbog naglog kočenja između nas i kolone koja je bila iza nas) pitanjem kako može zautaviti auto na pješačkom prijelazu, ispred kojeg je bio semafor (kroz koji smo prošli naravno na zeleno svjetlo,tek 30-tak sekundi nakon što nas je policajac zaustavio, pješaci su počeli prelaziti cestu zaobilazeći naš auto,a kad su pješaci prešli rekao nam je da se parkiramo na lijevu stranu, napominjem da ni 100 m dalje ni 100m prije pješačkog nema ugibališta već su sami stupići uz cestu). Da ne spominjem da je i drugi poicajac, koji nije glumio skakavca po cesti, i cijelo je vrijeme stajao kraj službenog vozila okretao oči na postupak svog starijeg kolege.

Ne mogu reći da nije stvar u novcu :svorc: jer je to lijepa svota,ali ubija me nepravda jer stvarno nisu u pravu.

I šta sad dalje?Ima li tko kakav prijedlog :-? ?

:hvala:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za početak smirite vašeg supruga prije nego pregazi nekoga.

 

Sud će odlučiti da li je policija bila u pravu ili ne.

 

Ako ga pravomoćno kazne, razmislite da li i vi sami tu imate dio krivice u njegovu ponašanju držanjem vage u krivoj strani.

 

I molim vas još da pažljivo čitate slova i riječi na ovom forumu.

 

Prvo ste otvorili temu na sasvim pogrešnoj stranici što su ispravili moderatori, a potom ste odgovorili "hvala nizašto" na temi koja uopće nije ni bila vaša, pa sam taj komentar obrisao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija