Jump to content

helllpp


belmic

Preporučene objave

Ako ste nezaposleni ili ne udovoljavate uvjetima za isplatu naknade u drugačijem iznosu. Imate i pravo na dječji doplatak, jednokratna potpora za dijete bi mogla biti u povećanom iznosu, ovisno o odluci lokalne samouprave, također i besplatni vrtić/ jaslice, također ovisno gdje prebivate. Ostala novčana prava biste mogli ostvariti preko odjela za društvenu djelatnost lokalne samouprave te centra za socijalnu skrb, gdje imate pravo na pomoć. Također, što prije trebate riješiti pitanje alimentacije / zakonskog uzdržavanja, ukoliko ne možete priuštiti odvjetnika, imate pravo na zastupanje bez naknade od strane odvjetnika putem besplatne pravne pomoći prema zakonu o odvjetništvu te zakonu o besplatnoj pravnoj pomoći, kao i na oslobođenje od drugih troškova postupka prema odgovarajućem propisu.

 

 

Lijep pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zakonski je rijesena situacija djeteta te je dijete povjereno meni kao majci na odgoj i brigu.....u cent.za socijalnu skrb su mi dali pomoc Jednokratnu od 400 kuna te mi ta gosp.kaze kako nemam pravo na vecu....dali imam pravo traziti pomoc za kupovinu krevetica za bebu....gosp.u centru mi je rekla da ne mogu... poooozzzz

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija