Jump to content

Podjela zgoditaka


dobitak

Preporučene objave

Molim za odgovor nekog od stručnjaka koji sudjeluju na ovom forumu na slijedeće pitanje.

 

Da li se zgoditak na igrama na sreću, koji je prije više godina osvojio jedan od bračnih partnera, smatra zajedničkom imovinom u slučaju razvoda braka i bi li se (preostali novac od zgoditka - sada pohranjen na štednji i u dionicama ) dijelio ravnopravno kao i sva ostala imovina (kuća, pokretnine itd.), koja je, većim dijelom, također pribavljena od tog zgoditka. Partneri su u braku 25 godina, a zgoditak je osvojen prije 15 godina.

 

Hvala na odgovorima!Molim za odgovor nekog od stručnjaka koji sudjeluju na ovom forumu na slijedeće pitanje. Da li se zgoditak na igrama na sreću, koji je prije više godina osvojio jedan od bračnih partnera, smatra zajedničkom imovinom u slučaju razvoda braka i bi li se (preostali novac od zgoditka - sada pohranjen na štednji i u dionicama ) dijelio ravnopravno kao i sva ostala imovina (kuća, pokretnine itd.), koja je, većim dijelom, također pribavljena od tog zgoditka. Partneri su u braku 25 godina, a zgoditak je osvojen prije 15 godina. Hvala na odgovorima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija